Jewellicious Designs

S*Y*L collection: See Your Look, Shop Your Look & Style Your Look

In de S*Y*L collection zijn de sieraden met spijkerstof opvallend. Eigentijdse kettingen, armbanden, ringen en oorbellen, die mooi met elkaar combineren en geweldig staan
bij je blauwe jeans.
Deze denimsieraden zijn in verschillende blauwtinten te bestellen. Ook kan er bv. voor een combinatie van bronskleurige materialen met donkerblauwe denim gekozen worden.
De black denim sieraden staan verrassend mooi bij je zwarte en grijze outfits.Alle sieraden worden vervaardigd door Sylvia Best. Zij ontwerpt met veel passie en enthousiasme luxe en eigentijdse sieraden. Ieder sieradenontwerp is uniek handwerk!
De sieraden worden vervaardigd van anti-allergische en nikkelvrije materialen, van hout, leer, glaskralen, parels, parelmoer, schelpen, keramiek, strass steentjes en Swarovski kristal.


De vintage postmanbag sieraden zijn
gemaakt van de oudhollandse PTT postzakken. Sylvia Best kreeg bij het ontwerpen van deze bijzondere sieraden inspiratie door Prinses Maxima. Zij droeg bij haar bezoek aan New York een colbert, van dutch designer Jan Taminiau, dat gemaakt is van een oudhollandse postzak. Echt een geweldige outfit en met deze sieraden draag je een eye-catcher op ieder feestje!Jewellicious Designs: juweeltjes van sieraden, heerlijk om te dragen!


De S*Y*L collection is online te bestellen bij bol.com
Home Jewellicious Designs Pretty Famous Beautiful Bride Image Styling Where to buy Media & Promotion Sylvia Kleurenadvies & Sieradenworkshop Jewellicious Shop Contact